Compromís denuncia que els retards en el pagament de factures a la l’empresa concessionària ha retardat excessivament les obres de millora del paviment realitzades als carrers Antònia Martínez i Sor Gregoria.

Segons ha pogut comprovar el Grup Municipal Compromís, l’Ajuntament de Benigànim deu factures a l’empresa adjudicatària de les obres per valor de 113.223€. Aquesta ha sol·licitat en diverses ocasions per registre d’entrada a l’Ajuntament el pagament de factures endarrerides, algunes fins i tot de l’any 2018.

Aquests impagaments han dificultat que les obres, que requereixen d’inversions per a poder posar en funcionament la maquinària i adquirir els materials, pogueren tirar endavant d’una forma ràpida.

A més a més, aquests impagaments acumulats podrien tindre com a conseqüència l’exigència d’interessos de demora per part de l’empresa concessionària, amb el conseqüent cost addicional per als veïns i veïnes de Benigànim.

Des de Compromís denunciem, que si bé l’Ajuntament presumeix sovint de bona gestió econòmica, l’agilitat i l’eficiència en la gestió deixa molt que desitjar, com ho prova el fet que en el darrer plenari s’aprovara el pagament endarrerit de factures de 2018 per un import de més de 270.000€.