Compromís per Benigànim, representa el valencianisme, el progressisme i l’ecologisme.  Entre tots construïm el poble que volem, i Compromís, un partit obert, modern i plural, compta amb tots per a millorar les expectatives de futur dels nostres ciutadans, dels nostres barris i del nostre poble. Volem un Ajuntament que escolte a tots: als joves, als aturats, als pensionistes, als autònoms, als immigrants, als barris, tot aquell que tinga qualsevol necessitat o qualsevol aportació al nostre projecte municipal.

Ara, el que més necessita Benigànim és generar ocupació, rebaixar el deute, eliminar el balafiament i l’enxufisme. Al que Benigànim li cal és tornar a confiar en les seues possibilitats perquè, entre tots, siguem capaços de situar-nos en l’avantguarda del creixement i de la prosperitat, renovar-se per a poder oferir millors oportunitats. Oportunitats per a la gent que està sense treball, prosperitat per a les petites empreses, els autònoms, el comerç i el turisme, seguretat i progrés per a les famílies en la actual situació de crisi mundial.

Compromís representa el canvi il·lusionat, el canvi tranquil que ha de comptar amb tots. Un canvi que aportarà treball i solucions. Ací i ara, tots el podem aconseguir. Apostem pel poble que volem, modern, obert i sense complexos que representa Compromis. Ara, tot i la crisi, és el moment de les solucions.