2 Anys d’Aire Fresc: Joan Ribó i Àgueda Micó a Benigànim

Aquest proper dissabte 20 de maig “Compromís per Benigànim” celebrarà dos anys de presència a l’Ajuntament de Benigànim amb un acte obert on participarà Joan Ribó, Alcalde de València, i Àgueda Micó, Responsable d’Organització de Compromís.

L’acte que porta per títol “Municipalisme i Nova Política” serà obert i tindrà lloc a la Plaça Major de Benigànim a les 20h.

Intervindrà Joan Sanchis, Regidor de Compromís per Benigànim, per fer un balanç de l’acció política del Grup Municipal durant aquests dos anys. Seguidament, Àgueda Micó, Responsable d’Organització de Compromís, que parlarà de com el municipalisme i el nou Govern del Botànic a la Generalitat estan transformant la vida diària dels valencians i valencianes. Finalment, tancarà l’acte Joan Ribó, Alcalde de València, explicant l’experiència del canvi polític a la Ciutat de València.

Desprès de l’acte tindrà lloc un sopar obert al carrer al Restaurant La Sajolida. El preu és de 15€ (no s’inclouen begudes) i les inscripcions es poden realitzar en aquest formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSewh3xjJwQ-ChTKv2hpT4tJ261lQz0uGVhzrq-wg_gEav__VQ/viewform

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *