Compromís proposarà l’adhesió de Benigànim a la Xarxa de Ciutats Ramon Llull

El Grup Municipal “Compromís per Benigànim” defensarà demà en sessió plenària una moció per a sol·licitar l’adhesió de l’Ajuntament de Benigànim a la Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull.

La Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull va ser creada pels ajuntaments de Morella, Sueca, Gandia i Vinaròs amb l’objectiu d’incorporar-se a la Fundació Ramon Llull, creada l’any 2008. Posteriorment, s’han afegit a la Xarxa nombrosos ajuntaments valencians.

L’objectiu de la Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull és la promoció de la llengua i cultura pròpia dels valencians, la celebració de cursos, congressos i seminaris, la concessió de beques, la concertació d’acords amb institucions, universitats i associacions, i la promoció de l’art i la cultura popular.

+ Descarrega’t la moció

Arxivat en: Cultura i Educació, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *