L’Ajuntament de Benigànim es compromet a instàncies de Compromís a la selecció participativa d’inversions

La sessió plenària ordinària que va tindre lloc aquest darrer dimarts 27 de juliol va aprovar per unanimitat la moció del Grup Municipal Compromís que contempla la realització d’un procès participatiu per a la selecció de les inversions del Pla Provincial d’Obres i Serveis del 2017.

Segons els acords aprovats es constituirà una comissió amb tots els grups municipals que haurà de definir el procès i avaluar-ne les conclusions.

La participació ciutadana ha estat una de les principals reivindicacions del Grup Compromís en aquesta legislatura, una demanda que fins ara havia rebut una tèbia resposta i fins i tot oposició per part de l’equip de govern del PSOE encapçalat per l’alcaldessa Amparo Canals.

Podeu descarregar ací la proposta aprovada.

Arxivat en: Plens

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *