Aquest darrer dimarts 28 de Juliol va tindre lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament de Benigànim la sessió plenària ordinària de Juliol. Entre el més destacat de la sessió ha estat l’aprovació per unanimitat de la moció presentada pel Grup Compromís per sol·licitar la gravació i difusió dels plens via internet.

La major part de punts de l’ordre del dia han estat qüestions tràmit, on hem demanat alguns aclariments respecte a l’increment pressupostari de partides destinades a atencions protocol·laries, entre d’altres.

Finalment també hem plantejat en el torn obert de preguntes una qüestió al voltant dels criteris que s’havien emprat per atorgar les subvencions culturals d’aquest exercici. Donat que aquest sistema depenia dels pressupostos anteriors aprovats pel Partit Popular, es continua amb la mateixa arbitrarietat en la concessió de subvencions. Tot i això, des de l’equip de govern s’han compromès a treballar amb tots els grups per mirar d’establir criteris objectius de cara a l’any vinent.