Després de més de dues dècades sense alternatives municipals al bipartidisme, Compromís comptarà per primera vegada amb un regidor a l’Ajuntament de Benigànim. La nostra candidatura va obtenir el recolzament de 496 beniganins i beniganines, quedant-se a només 49 vots d’obtenir un segon regidor.

És per això, que volem donar les gràcies a totes les persones que ens han ajudat, que ens han seguit durant la campanya, que heu confiat amb nosaltres per impulsar una nova forma de fer política, que ens heu donat les forces per a continuar en els moments més díficils. A totes i tots vosaltres, us volem expressar la nostra màxima gratitud, així com el nostre compromís més ferm per continuar treballant des de l’Ajuntament aquesta propera legislatura.

Volem aprofitar també per a felicitar a la candidatura dels Socialistes Benigànim​, i en particular a la seua cap de llista Amparo Canals, pels bons resultats obtinguts.

Per la nostra banda, ens comprometem a continuar treballant fent política d’una forma constructiva. Una política per a la gent, i amb la gent, on la transparència i la participació ciutadana seran objectius irrenunciables.