Joan Ribó assistirà a l’Entrada de Moros i Cristians de Benigànim

L’alcalde de València, Joan Ribó, assistirà aquest pròxim dissabte 25 d’agost a l’Entrada de Moros i Cristians de Benigànim.

Ribó acompanyarà en la Tribuna Principal del Parc de la Beata Inés al regidor, Joan Sanchis, i membres del col·lectiu de Compromís per Benigànim.

Aquesta presència és el resultat de la invitació efectuada pel col·lectiu de Compromís a Benigànim i dona continuïtat a la presència de distints alts càrrecs de la coalició durant els darrers anys, com Jordi Sebastià (fins fa poc eurodiputat al Palament Europeu) o Joan Baldoví (portaveu de Compromís al Congrés dels Diputats).

El portaveu i regidor de Compromís per Benigànim, Joan Sanchis, ha destacat que la presència de Ribó, com la d’altres càrrecs, “ajuda a visibilitzar i donar prestigi a les magnífiques Festes de Moros i Cristians que tenen lloc a Benigànim”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *