Maria Josep Amigó i Natxo Costa inauguren divendres la V Fira Comercial i Gastronòmica de Benigànim

Abans de la inauguració, la Vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, i el Director General de Consum de la Generalitat Valenciana, Natxo Costa, participaran en una tertúlia oberta junt al regidor i portaveu de Compromís per Benigànim, Joan Sanchis, al Restaurant “La Sajolida”

El proper divendres 7 d’abril s’inaugura la V Fira Comercial i Gastronòmica de Benigànim en la que participaran desenes de comerços locals de distints sectors així com hostalers de la zona que oferiran una variada oferta de menjars i begudes.

La fira local, que estarà oberta durant tot el cap de setmana, compta amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València que estaran representades en la seua inauguració pel Director General de Consum, Natxo Costa, i la Vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó.

Des de Compromís per Benigànim, el seu portaveu Joan Sanchis destacava “la importància d’iniciatives com aquesta que serveixen per potenciar el teixit econòmic local i que cada any va a més gràcies al suport de les institucions valencianes on cogovernem PSOE i Compromís”.

Abans de l’acte d’inauguració oficial, Maria Josep Amigó i Natxo Costa participaran en una tertúlia oberta organitzada per Compromís per Benigànim que tindrà lloc a les 18 hores al Restaurant “La Sajolida” on els veïns i veïnes que així ho desitgen podran conversar amb els representants públics mentre es fan una cervesa, un café o el que desitgen.

En eixe sentit, Joan Sanchis ha volgut convidar a tota la ciutadania tant visitar la fira com a participar a l’acte obert de divendres en el que “volem intercanviar idees i opinions amb la ciutadania en un ambient proper i directe.”

 

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *