Compromís demanarà la retirada de simbologia franquista a Benigànim

El Grup Municipal Compromís presentarà en el proper plenari que tindrà lloc dimarts 27 de setembre una moció per la retirada de la simbologia franquista i per la dignificació de la memòria democràtica.

La moció demanarà la retirada dels retrats d’alcaldes feixistes ubicats al Saló de Plens de l’Ajuntament, així com de les plaques del Instituto Nacional de la Vivenda que contenen simbologia franquista i que continuen enganxades a les façanes de molts blocs de vivendes.

A més, es proposa l’adopció de mesures per a identificar retirar dels edificis, carrers i nomenclàtor del poble qualsevol referència o simbologia relacionada amb la dictadura franquista.

+ Podeu descarregar ací la moció

Arxivat en: Plens

Comentaris

  1. Àlvar Serrano Boscà diu:

    Hola! Només volia dir que no em sembla bé que es retiren els retrats dels alcaldes franquistes. Que quede clar que van ser alcaldes a l’esquena del poble i ja està. Sinó, què fem amb l’alcalde franquista-“democràtic”? Ara, els alcaldes republicans hi haurien de ser i ben dignificats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *