El Grup Municipal «Compromís per Benigànim» va registrar aquesta darrera setmana una proposta de moció per a garantir una major informació i transparència en els processos de contractació menor.

L’objectiu és tractar d’assegurar que tots els proveïdors tinguen les mateixes possibilitats d’accès a totes les ofertes de contractació pública que es realitzen des de l’Ajuntament de Benigànim, independentment de la seua adscripció política.

En aquest sentit, es proposa l’obertura d’un apartat a la pàgina web on serien publicades totes les ofertes de contractació menor i on tots aquells proveïdors que així ho desitjaren podrien sol·licitar participar-hi. Així, es permetria també la configuració d’una base de dades d’empreses i proveïdors de serveis locals al quals se’ls podria informar directament davant futures possibilitats de contractació.

La implementació d’aquest procés més transparent, permetria eliminar els incentius al clientelisme que tradicionalment han permès l’adjudicació de contractes menors amb criteris polítics.

+ Descarrega en PDF la proposta de moció