El GM Compromís presenta una moció per regular la instal·lació d’antenes de telefonia mòbil

El Grup Municipal “Compromís per Benigànim” ha presentat per a la seua inclusió en el proper ple de la setmana que ve, una moció sol·licitant l’elaboració d’una ordenança municipal que regule la instal·lació d’antenes de telefonia mòbil i internet en el nucli urbà.

La moció proposa que l’Ajuntament inicie de forma immediata l’elaboració d’un estudi tècnic i urbanístic que avalue l’impacte d’aquest tipus d’instal·lacions. Aquest estudi hauria de servir com a base per a l’elaboració d’una nova ordenança que garantisca la seguretat de tots els veïns i veïnes, allunyant al màxim possible les antenes del nucli urbà, així com garantint una cobertura adequada.

A més, la moció sol·licita explícitament la retirada de l’antena ubicada a la Plaça Rei En Jaume, 6, donades les repetides demandes veïnals d’actuar contra aquesta instal·lació.

+ Descarrega en PDF la moció

Arxivat en: Plens, Sanitat i Benestar Social, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *