L’Eurodiputat Jordi Sebastià assistirà aquest dissabte a l’Entrada de Moros i Cristians

El diputat de Compromís al Parlament Europeu, Jordi Sebastià, acompanyarà al nostre regidor Joan Sanchis a l’Entrada de Moros i Cristians que tindrà lloc aquest proper dissabte 22 d’Agost a Benigànim.

Jordi Sebastià és escriptor, periodista i professor universitari. Després de les eleccions municipals del 2011 va ser escollit alcalde de Burjassot, i posteriorment, en les darreres eleccions al Parlament Europeu del 2014 va ser triat eurodiputat per la coalició Primavera Europea liderada per Compromís.

Arxivat en: Cultura i Educació, Temes

Comentaris

  1. wang diu:

    Aixo esta be Joan que vages posaet de trage i per a sentir el himne regional Valencia t’alses de la cadira
    Segur que aixi enganyes algun vei i a les proximes eleccions et vota

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *