El Grup Municipal Compromís per Benigànim no participarà en actes religiosos

Des del Grup Municipal “Compromís per Benigànim” volem anunciar públicament la nostra intenció de no participar com a representants públics en els actes de tipus religiós que tinguen lloc al nostre poble.

Entenem que la participació dels regidors com a representants municipals en actes de culte i processons vulnera el principi d’aconfessionalitat dels poders públics establert pel nostre ordenament legal. És per això que considerem que aquesta participació amb caràcter oficial no resulta acceptable des d’un punt de vista de neutralitat, imparcialitat i respecte cap a la diversitat religiosa.

Des del Grup Municipal “Compromis per Benigànim” entenem que la participació en aquest tipus d’actes hauria de ser personal i exclusivament a títol individual.

Arxivat en: Cultura i Educació, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *