Em dic Ricard Garcia, tinc 21 anys i estic acabant el Grau en Psicologia i fent pràctiques a una Unitat de Salut Mental Infantil. Participe en diferents associacions culturals, educatives i socials. Treballe amb persones amb diversitat funcional, on aprenc cada dia el valor de les coses menudes. Hi ha molts projectes en aquest àmbit que es podrien realitzar a Benigànim.

Mai havia pensat participar en política, però ara crec que ja està bé de queixar-se. És l’hora de fer un pas endavant i actuar. És temps de compromís, perquè la política ens afecta a totes i tots, així que no és qüestió de passar indiferents.
Vivim en un gran poble perquè hi ha grans ciutadans, així que fem el possible, totes i tots, perquè les persones siguem escoltades i participem en les decisions que ens afecten. Podem millorar el nostre benestar sense necessitat de grans inversions, simplement amb participació, amb respecte, amb il·lusió, amb transparència, amb senzillesa, amb humilitat… Amb valentia. És moment de demanar un canvi.