Aquest darrer divendres va tindre lloc la presentació de la nova candidatura “Compromís per Benigànim”. L’equip de catorze persones serà encapçalat per l’economista Joan Sanchis, seguit per l’escriptor i professor de valencià Josep Enric Calero.

Serà la primera vegada que Compromís estarà present a les eleccions locals del tercer municipi amb més habitants de la Vall d’Albaida.  Aquesta presència electoral és el resultat de gairebé un any de treball continu a través de diferents assemblees obertes a les quals han pogut assistir tots els veïns i veïnes de la població.

Durant la presentació, els integrants de la candidatura van subratllar que el principal objectiu de “Compromís per Benigànim” serà assolir una major transparència i promoure la participació ciutadana en la política municipal. En aquest sentit, van assenyalar la necessitat d’un treball conjunt entre totes les associacions i col·lectius de la població. D’altra banda, es van presentar altres línies programàtiques de la candidatura, com implementar una gestió més eficient de les finances municipals, la dinamització del comerç o l’aposta per la sostenibilitat i els espais verds.

L’equip integrant de la candidatura estarà encapçalat pel candidat a l’alcaldia Joan Sanchis i Muñoz, economista de formació i estudiant de màster. En segon lloc, l’acompanyarà l’escriptor i professor de valencià, Josep Enric Calero. El tercer i quart lloc seran per Tatiana López, una jove estudiant de Dret, i Pilar Alabort, treballadora del sector del turisme.

Llista completa:

  1. Joan Sanchis i Muñoz
  2. Josep Enric Calero Martí
  3. Tatiana López Segura
  4. Pilar Alabort Pla
  5. Ricard Garcia Císcar
  6. Maria Carmen Alabort Honrubia
  7. Ferran Llario Sempere
  8. Maria Amparo Tormo Albert
  9. Vicent Murillo Tudela
  10. Raúl Oltra Benavent
  11. Carmen Muñoz López
  12. Antonio Pardiñas Vidal
  13. Celia Burgos Vañó

Suplent: Juan Antonio Murillo Benavent