La Coalició Compromís presentarà aquest proper dissabte 4 d’Octubre el seu nou col·lectiu local a Benigànim (La Vall d’Albaida). L’acte tindrà lloc a les 19h al Saló d’Actes de l’Espai Jove i comptarà amb la presència del diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví.

La presentació te com a objectiu donar a conèixer al grup promotor del col·lectiu local, així com fer públic el programa polític municipal, que serà concretat i ampliat posteriorment mitjançant la convocatòria d’una assemblea oberta.

L’acte comptarà amb la presència de Joan Baldoví (Diputat al Congrés), Joan Gilabert (Secretari Comarcal de Compromís), Àgueda Micó (Secretària d’Organització del Bloc) i Jesús Pla (Alcalde d’Agullent). Presentarà i introduirà l’acte Joan Sanchis, en representació del nou col·lectiu local.

Una vegada finalitzada la presentació, tots aquells veïns i veïnes de la localitat que així ho desitgen, podran compartir un sopar de germanor amb els membres del col·lectiu i els diferents representants de Compromís.

Les inscripcions per al sopar es poden realitzar via correu electrònic a l’adreça [email protected].

presentacio_beniganim